Giulia

Giulia

Ugyanannak az érzelemnek két oldala van.
INDULÓ ÁR  : 8 990 000 Ft

Giulia
Giulia

Külső :

Az új Giulia a márka autóipari műremekek alkotásában szerzett 106 éves tapasztalatának megnyilvánulása.
A külső az ikonikus Alfa Romeo design továbbfejlesztése, stilisztikai és technológiai szempontból egyaránt. A legendás háromszög alakú hűtőrács minden autórajongó számára azonnal beazonosíthatóvá teszi. A ‘V’ alakú designelemek és az erőteljes vonalak egyértelmű jelzései a lemezek alatt rejlő teljesítménynek. Mindent az egyszerűség, az egyensúly és a harmónia inspirált.

Belső:

A SOFŐR A KÖZÉPPONTBAN
Az új Giulia belterének megalkotásakor a sofőr középpontba helyezése volt a vezérelv. A műszerfal, a műszeregység, a kormánykerék és a sebességváltó egy harmonikus egységbe forr össze a sofőrrel. Mindez az egyedülálló olasz stílusban, melyben a szépség és funkció kéz a kézben járnak, minden érzékszervet lenyűgözve.

Motor:

Az új Giulia 2 erőforrással választható; mindkettő turbofeltöltős és alumíniumból készült, melynek köszönhetően a teljesítményt nagyszerűen ötvözik a hatékonysággal.
2.0 turbo benzines 200 LE-vel és 8 sebességes automata váltóval, valamint 2.2 turbo dízel 150 vagy 180 LE-vel, 6 sebességes kézi- vagy 8 sebességes automata váltóval.
A turbólyuk elkerülése érdekében a feltöltő már alacsony fordulatszámon működésbe lép, növelve a forgatónyomatékot.
Az új Giulia az egyedülálló vezetési élményt és a leginnovatívabb biztonsági rendszereket egyesíti magában, hogy a vezető és utasa tökéletes biztonságban és kényelemben élvezhesse az utazást.
Autonóm vészfékező rendszer (AEB) gyalogosfelismeréssel, sávtartó (LDW) és tempomat sebességkorlátozóval a szériafelszereltség részei.
Ez a teljeskörű biztonsági felszereltség tovább fokozható a holttérérzékelővel (BSM) mely a hátsó keresztirányú forgalmat is érzékeli, valamint tolatókamerával, mely dinamikus segédvonalakkal rendelkezik.