Giulia Quadrifoglio

Giulia Quadrifoglio

Összetéveszthetetlenül ALFA ROMEO

Giulia Quadrifoglio
Giulia Quadrifoglio

Áttekintés
Az új Giulia Quadrifoglio több, mint a valaha utcai használatra készült legerősebb Alfa Romeo. Az érzelmek és a mérnöki munka olyan mértékű összhangját testesíti meg, melyre csak egy Alfa Romeo szintű márkalegenda lehet képes.
Gondoljunk csak a 106 évvel ezelőtt született sportos logóra, mely a mai napig egy eredeti, egyedi filozófiát jelképez: a határtalan szenvedélyt az autózás iránt. Zsigerig hatoló. Energikus. Technológialag tökéletes. Mesteri.

Stílus - A szépség jelentése
A civilizáció kezdetétől fogva a tervezők mindig a természethez és az emberi anatómiához fordultak inspirációt keresve. A világ legünnepeltebb építészeti alkotásai mindig megtalálták a szükséges összhangot az emberi igények és a műszaki elvárások között. A Giulia Quadrifoglio ennek a szemléletnek a tökéletes megtestesülése.

Külső - Drámai, túlzások nélkül
Az új Giulia Quadrifoglio formaterve kivételesen letisztult, mentes minden felesleges formai túlkapástól. Erős személyiség, néhány ikonikus stílusjeggyel hangsúlyozva: a legendás háromszög alakú Alfa hűtőrács, az agresszív formájú motorháztető és oldalsó karosszériaelemek, a hangsúlyos oldalvonallal.
A szénszálas anyagok alkalmazása a tetőn, motorháztetőn, hátsó légterelőn és oldalszoknyán kölcsönöz egyedülállóan versenyautós szellemiséget az új Giulia Quadrifoglio modellnek.

Belső - A vezető az univerzum központjában
A világ legünnepeltebb tervezői mindig megtalálják a megfelelő egyensúlyt az ember, a természet, valamint a strukturális követelmények között.
Az új Giulia Quadrifoglio ennek a fejlett designfilozófiának a szülötte. Mindig a vezető van a középpontban, körülvéve egy, a külsőhöz hasonló felfogásban tervezett belső térrel: minimalista, igényes anyagokkal burkolt (pl. szénszálas anyagok és bőr), és technológiailag a harmonikus ember/gép kapcsolatot tartja szem előtt.

Egyediség - Szépségben testet öltött tartalom
Az új Giulietta Quadrifoglio számtalan részletében idézi az igazi sportkocsikat. Az ergonomikus, ultrakönnyű Sparco sportülések egyesítik a technológiát a komforttal és a kiváló oldaltartással.
A kormánykerék, mely otthont ad a motorindító gombnak is, valódi bőrrel burkolt. Az ergonómikus kezelőszervek, az infotainment rendszer és az üléspozíció teremtenek tökéletes összhangot az autó és a sofőr között, garantálva az egyedülálló vezetési élményt a motor beindításától annak leállításáig.

Technológia - Élvonalbeli műszaki megoldások
Az új Giulia Quadrifoglio lemezei alatt található technikai megoldások mind az egyedülálló menetteljesítmények és a vezetési élmény szolgálatában állnak.
Az ember/gép kapcsolat áll minden olyan innováció középpontjában, melynek célja egy olyan autó megalkotása, mely a sofőr testének, gondolatainak és szívének kiterjesztéseként fogható fel.

Biztonság - A legmagasabb szintű biztonsági felszereltség
Az új Giulia Quadrifoglio egyesíti a tiszta vezetési élményt és a legmagasabb szintű biztonságot, hogy a sofőr nyugodtan a vezetésre koncentrálhasson.
A szériafelszereltség tartalmazza többek közt az ütközésmegelőző rendszert (FCW) autonóm vészfékrendszerrel (AEB) és gyalogosfelismeréssel, a sávtartót (LDW), a tempomatot sebességhatárolóval, a holttérérzékelőt (BSM) hátsó keresztirányú forgalom figyelővel és a tolatókamerát dinamikus segédvonalakkal.