Stelvio
Stelvio
Stelvio

AZ ELSŐ ALFA ROMEO SUV
Egy izgalmas debütálás
Az Alfa Romeo mindig is olyan autókat alkotott, melyek képesek voltak megváltoztatni autóinkhoz fűződő szemléletünket: egyedi stílus,- és mérnöki remekeket alkotott, melyeket örömmel vezetünk és amelyeket mások azóta is csodálnak és utánoznak. 106 éves gazdag történelme után a márka most egy újabb mérföldkövet rak le.

Kategória-vezető gyorsulásra képes erőteljes alumínium motorok, Q4 összkerékhajtás-rendszer, tökéletes 50/50 súlyelosztás, világelső technológiai,- és biztonsági rendszerek, osztályelső váltási arány és karbonszálas főtengely: a Stelvio megérkezett, hogy verhetetlen vezetési élmény biztosításával minden érdeklődő és vezető legmagasabb igényét is kielégítse. Az SUV kategóriára jellemző kényelmet és sokoldalúságot olyan sportos teljesítménnyel párosítja, melyre csak egy igazi Alfa Romeo képes. 

STÍLUS - AZ IKONIKUS ALFA ROMEO DESIGN IHLETTE
Összetéveszthetetlen érzelem
Az ikonikus Alfa Romeo design egy összetéveszthetetlen, egyedi részletekkel és a márka jellegzetességeivel gazdagon ellátott SUV modellt alkotott, mely stílusában követi az új Giulia modell formatervét. Prémium kivitelezés és a márka örökség megtartása jellemzik a formatervet, mely egyszerre különleges és praktikus. A design a mechanikára épül, pont mint egy jól szabott öltöny egy sportolón. Minden egyes részlet az aerodinamika további javítására, így a Stelvio modell teljesítményének hangsúlyozására törekszik. Az Alfa Romeonál mi ezt úgy nevezzük, hogy “Jelentőségteljes Szépség.” 

KÜLSŐ - Több mint egy átlagos SUV
Kategóriáján jócskán túlmutatva képviseli a Stelvio modell az Alfa Romeo identitását, és a legendás olasz örökséget.  Elég egy pillantás, hogy felismerjük az egyedi háromszög alakú hűtőrácsot, az egyértelmű vonalvezetést és az izmos hátsó kerékíveket; az összes részlet tökéletes arányérzékkel lett kidolgozva, melyek együttesen harmonikus formatervet alkotnak.

BELSŐ - Egyértelműen vezető-központú
A Stelvio beltere teljesen új szemléletet képvisel az SUV-k világában, példa nélkül állóan magas, mégis sportos vezetési pozíciójának köszönhetően, mely az út uralását célozza. Az utastér letisztult és minimalista: minden részlet a vezetési élmény intenzitását szolgálja, semmi sem felületes, vagy túltervezett. A Stelvio  tágas tereinek, ergonómikus kényelmének és páratlan stílusának ötvözésével az Alfa Romeo paradigmaváltást hajt végre az SUV kategóriában.

EGYEDISÉG - Érzelmeit az egyedi részletek ragadják meg
Az Alfa Romeo a legkiválóbb anyagokat választotta a Stelvio modell prémium belterének kialakításához, ötvözi a hi-tech elemeket a kíváló minőségű többi részlettel. A műszerfal elegáns megjelenése eredeti anyagokat tartalmaz, mint például a valódi fa vagy az alumínium. A sportos bőrkormány tartalmazza a Start gombot is. Az üléseket innovatív hi-tech szövetek valamint magas minőségű bőr.

BIZTONSÁG - Első osztályú biztonsági rendszer
Minden Stelvio kivitel szériában tartalmazza a balesetmegelőző figyelmeztető rendszert (FCW), a vészfékező rendszert (AEB) gyalogos érzékelővel, és a sávelhagyásra figyelmeztető rendszert(LDW). A biztonság további növelése érdekében az első Alfa Romeo SUV-hez opcióként rendelhető adaptív sebességtartó automatika (ACC) és holttér-figyelő rendszer(BSM) hátsó ráfutás érzékelővel.